01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

RadioAntena

Najlažje in cenejše pošiljanje paketov z GLS - po Sloveniji dostavimo že naslednji dan!

Za pošiljanje izpolnite obrazec in vpišite kodo za popust "RadioAntena".

Pripravite si nalepko za pošiljanje svojega paketa v nekaj enostavnih korakih s samo nekaj kliki kar preko spleta.

poslji_paket.jpg

Vpišite podatke, izmerite paket, plačajte poštnino za pošiljko ter natisnite in prilepite prevoznico na svoj paket. 

Svoj paket lahko oddate v najbližji paketomat:

Paketomati so samopostrežni avtomati, na katerih lahko pošljete in prevzamate svoj paket vsak dan ob katerikoli uri brez posredovanja tretje osebe. Po celotni Sloveniji je že 50 paketomatov in še vedno postavljamo nove. Oglejte si seznam lokacij GLS Paketomatov

Svoj paket lahko oddate tudi v najbližji GLS Paketni trgovini ali pa vaš paket prevzamemo kar pri vas doma. V Sloveniji je že 700 GLS poslovalnic Paketnih trgovinTo so poslovalnice znotraj poslovalnic: bencinski servisi OMV in Petrol, Mercator trgovine, trafike 3Dva, Delo prodaja, Big Bang trgovine in drugi, kjer lahko oddajate in prevzemate svoje pakete.

gls_poslovalnica_-_paketna_posta.jpg

Poštnina je odvisna od velikosti paketa, in ne od teže, zato ob naročilu preprosto vnesite dimenzije paketa in cena se bo samodejno izračunala. Plačilo je možno po predračunu (npr. z uporabe spletne banke) ali s kreditnimi in debetnimi karticami z omogočenim spletnim plačilom (vprašajte na svoji banki ali vaša kartica to omogoča). Pa koda za popust? Vpišite jo v tretjem koraku naročila in izračunala se vam bo vaša posebna cena.

Paket lahko pošljete tudi s plačilom po povzetjuOdkupnino vam po uspešni dostavi paketa preprosto nakažemo na vaš TRR. Brez dodatnih stroškov. Brez čakanja v vrsti. Prejemnik paketa lahko odkupnino poravna tudi s plačilno ali kreditno kartico.

Blago morate dobro zapakirati, da pride nepoškodovano na cilj. Močan karton, notranje polnilo in močan lepilni trak omogočajo dobro zaščito. Preberite, kako varno zapakirati svoj paket.

posjli_paket.png

Ko svoj paket odpremite, lahko v realnem času sledite oddanemu paketu. Vaš paket se niti za trenutek ne bo izgubil. Potrebujete potrdilo, da je prejemnik pošiljko prevzel? Pišite nam ali pokličite in poslali vam bomo podpis prejemnika.

info@gls-slovenia.com

01 500 11 90