01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90
GLS dan za vožnjo

Vpišite podatke za pošiljanje


Registrirajte se. Izpolnite podatke naslovnika - prejemnika paketa. Izberite si, kje in kako boste oddali paket.

 

Izmerite svoj paket


Izmerite velikosti stranic paketa - dolžino, višino in širino. Od velikosti je odvisna cena pošiljanja paketa.

Določite odkupnino paketa


Paket lahko pošljete z odkupnino s plačilom po povzetju. Poštnino lahko naložite za plačilo prejemniku paketa. 

Plačajte in natisnite nalepko


Opravite spletno plačilo s kreditno ali plačilno kartico, natisnite si prevoznico in jo nalepite na svoj paket.

Pošlji paket kar preko spleta.

Svoj paket lahko oddate v najbližji GLS Paketni trgovini ali na GLS Paketomatu ali pa vaš paket prevzamemo kar pri vas doma. V Sloveniji je že 700 GLS poštnih poslovalnicPaketnih trgovin (bencinski servisi OMV in Petrol, trafike 3Dva in Delo prodaja, Big Bang trgovine in drugi), kjer lahko oddajate in prevzemate svoje pakete. Paketomati so samopostrežni avtomati, na katerih lahko pošljete in prevzamate svoj paket vsak dan ob katerikoli uri brez posredovanja tretje osebe.

Prodajajte z malimi oglasi: začnite svoj lasten mali posel, mi pa bomo poskrbeli, da bo učinkovit! Pošiljajte s plačilom po povzetjuOdkupnino vam po uspešni dostavi paketa preprosto nakažemo na vaš TRR. Brez dodatnih stroškov. Brez čakanja v vrsti. Prejemnik paketa lahko odkupnino poravna tudi s plačilno ali kreditno kartico. 

Blago morate dobro zapakirati, da pride nepoškodovano na cilj. Močan karton, notranje polnilo in močan lepilni trak omogočajo dobro zaščito. Preberite, kako varno zapakirati svoj paket.

Poglejte si cenik pošiljanja paketov in pošiljajte pakete najceneje v Sloveniji. Poštnina je odvisna od velikosti paketa, in ne od teže, zato ob naročilu preprosto vnesite dimenzije paketa in cena se bo samodejno izračunala. Plačilo je možno po predračunu (npr. z uporabe spletne banke) ali s plačilom s kreditnimi karticami in debetnimi karticami z omogočenim spletnim plačilom (vprašajte na svoji banki ali vaša kartica to omogoča). Ste prejeli kodo za popust? Vpišite jo v tretjem koraku naročila in izračunala se vam bo vaša posebna cena.

Ste že oddali svoj paket? Sledite oddanemu paketu ->

Prejemniku paketa GLS nudi široko paleto dostavnih možnosti po lastni izbiri. Veliko pošiljate? Za ogled ponudbe za redne pošiljatelje obiščite spletno mesto GLS Slovenije.

Pripravite si nalepko za pošiljanje svojega paketa v nekaj enostavnih korakih s samo nekaj kliki kar preko spleta. Vpišite podatke, izmerite paket, plačajte poštnino za pošiljko ter natisnite in prilepite prevoznico na svoj paket - ostane vam le še oddaja paketa.

Kako poslati paket na GLS Paketomatu:

Oglejte si seznam lokacij GLS Paketomatov