01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

Korak naprej: GLS Paketomati kmalu že na 35 lokacijah

 

Korak naprej: GLS Paketomati kmalu že na 35 lokacijah

Že veste, kje bodo vaše stranke prevzele naslednji kupljeni paket? Že zdaj lahko strankam ponudite možnost prevzema paketa 24/7 na 25 lahko dostopnih lokacijah, kjer so postavljeni GLS Paketomati, ki strankam zagotavljajo hiter, varen in enostaven prevzem pošiljke brez vpletenosti posrednika. 

Z vključitvijo GLS Paketomatov v vaše storitve sledite sodobnim trendom v dostavi pošiljk in strankam ponujate na izbiro cenovno ugodno dodatno storitev, ki je na slovenskem trgu še novost.  GLS Paketomati so nameščeni na pretočnih, dobro obiskanih lokacijah, kar ljudem omogoča, da poleg vsakodnevnih opravkov in brez večjega načrtovanja ter zapletov hitro prevzamejo tudi naročeno pošiljko. 
 
Mrežo GLS Paketomatov v Sloveniji pa še širimo: dobra novice je, da z mesecem septembrom, ko se poletje prelomi v jesen, začenjamo s postavitvijo GLS Paketomatov še na desetih (10) novih lokacijah. 
 
GLS Paketomati so nameščeni večjih in manjših trgovskih centrih po Sloveniji kot tudi na OMV bencinskih servisih ter še nekaterih enako zanimivih lokacijah. Ob tem bi izpostavili (zaenkrat) zadnjega med nameščenimi paketomati, ki je strankam na voljo ob Kinu Gledališču Bežigrad v Ljubljani. Gre za točko, ki je priljubljeno družinsko središče za preživljanje prostega časa ob filmih, predstavah, delavnicah, kavici in palačinkah ter lokacijo, ki je gosto poseljena in hkrati infrastrukturno dobro povezana z drugimi večjimi predeli mesta (Bežigrad, Šiška, središče mesta,…).
 
 
 
 
 
 
 
Že zdaj so vam in vašim strankam paketomati na voljo na 25 lokacijah, in sicer v Ljubljani (6), Kopru (1), Ptuju (1), Mariboru (1), Škofji Loki (1), Radovljici (1), Celju (1), Velenju (1), Kamniku (1), Litiji (1), Novemu mestu (1), Murski Soboti (1), Postojni (1), Slovenski Bistrici (1),  Slovenskih Konjicah (1),  Šentjurju (1),  Domžale (1), Kranj (1), Brezovica pri Ljubljani (1) in v  Sežana (1). Točne lokacije GLS paketomatov poiščite na zemljevidu
 
 
Ne oklevajte, omogočite vašim strankam več in jim ponudite možnost, da naslednji paket prevzamejo na najbližjem GLS Paketomatu.
 
 
 
  
 Mi dostavimo!