1. Domov
  2. GLS Slovenija

Mi dostavimo!

Predstavitev podjetja GLS Slovenia: Mi dostavimo!

 

Prilagodljivost, povezovanje in zaupanje so besede, ki najbolje povzamejo vizijo in cilje poslovanja podjetja GLS Slovenia. Kajti na koncu je pomembno le eno: Mi dostavimo!

S strankami vsakodnevno gradimo zaupanje. Zaupanje, ki traja. Zaupanje v storitev, ki posamezniku omogoča povezavo s svetom, trženje blaga v mednarodnem okolju in odpiranje novih tržišč. Zaupanje v storitev , ki se na prvi pogled zdi enostavna – dostavljanje paketov: na pravi naslov, ob pravem času, varno in zanesljivo…

Za na prvi pogled enostavno storitvijo pa stojijo številni ljudje, ki si ne glede na morebitne prepreke dnevno prizadevajo za en in edini cilj: da s potrebnimi sredstvi in postopki, z razvojem in vpeljavo novih rešitev zadovoljijo svoje stranke in njihove prejemnike.

Ker zadovoljstvo strank vodi v zaupanje in zaupanje je skupni imenovalec našega poslovanja povsod po Evropi. Hkrati pa smo v poslovanju prilagodljivi, saj se zavedamo, da na svetu ni dveh držav, v katerih bi veljala ista pravila. V GLS uresničujemo evropske distribucijske povezave med poslovnimi pošiljatelji in njihovimi prejemniki. GLS zagotavlja hitro in nemoteno dostavo za standardno in ekspresno paketno distribucijo.

 

Domači paketi so dostavljeni znotraj standardnega 24-urnega roka. Strankam nudimo popolno storitev s prilagodljivo dostavo. Zagotavljamo pa tudi dodatne storitve, ki jih stranke lahko uporabljajo po svojih željah – tudi preko državnih meja.

Poleg mednarodnega sortirnega centra v Ljubljani v domačem in čezmejnem prometu zagotavljamo gosto omrežje skladišč. In s tem je omogočen nemoten prevoz paketov znotraj GLS sistema.

Čas je vse pomembnejši dejavnik v sodobni logistiki dostave paketov. Pri GLS Slovenia so prejemniki že vnaprej seznanjeni s točnim časom dostave paketa, s čimer imajo možnost, da izberejo najbolj ustrezen način dostave. Ker v GLS Slovenia svoje stranke obravnavamo kot partnerje. Partnerje, ki imajo besedo v sodelovanju.

Glede dostave paketa prejemnikom omogočamo različne možnosti nadzora: lahko prestavijo datum ali lokacijo dostave paketa glede na svoje potrebe ali pa preusmerimo naslov dostave in njihov paket dostavimo v eno od GLS Paketnih trgovin ali GLS Paketomat. Tovrstnih prevzemnih točk je po Sloveniji že več kot 400 in se nahajajo tako v trgovskih centrih in ob manjših, lokalnih trgovinah kot tudi na bencinskih servisih in v gosto poseljenih stanovanjskih soseskah. Zgodba s tem še ni zaključena, saj mrežo GLS Paketnih trgovin in GLS Paketomatov nenehno širimo na vse več lokacij po državi.

Informacijska tehnologija je v času vseobsežne spletne in mobilne komunikacije ključ do uspeha. In GLS sistem strankam zagotavlja priročne IT rešitve. Pri tem sledimo načelu odprtosti: ne glede na informacijski sistem, ki ga uporablja stranka, smo odprti. Ker jim želimo olajšati pošiljanje paketov z GLS.

V Sloveniji smo zavezani, da podpiramo posel naših poslovnih partnerjev in strankam nudimo popolno storitev. Kot takšni nenehno dosegamo zastavljeni izziv: da pridobimo in ohranimo zaupanje svojih strank. Če se pojavijo kakršnakoli vprašanja, smo za stranke dosegljivi. Tudi osebno. Ponosni smo, da ponujamo popolne storitve.

Papir prenese vse. Ne glede na zapisano pa v vsakodnevnem poslovanju dokazujemo, da je za GLS Slovenia pomembno le eno: Mi dostavimo!