01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

GLS za spletne trgovine

Predstavitev GLS Slovenia:

Potrebe strank so naš izziv in razvoj je naše gibalo

Prepričani smo, da smo zanesljiv poslovni partner in da lahko skupaj s svojimi partnerji, sodelavci in kurirji iščemo nove poslovne priložnosti na področju logistike.

V svoje ideje smo vedno verjeli in predvsem vztrajali. Pot, ki smo si jo izbrali je bila velikokrat težja ampak smo vsakokrat dosegli svoj rezultat. Ustvarili in razvili smo podjetje, ki je danes uspešno in tržno konkurenčno. Priznanje za dobro opravljeno delo je zadovoljstvo naših strank, ki nam v vedno večjem številu zaupajo.

V zadnjih letih smo večino energije in časa usmerili v nove storitve za dostavo fizičnim strankam. Med najbolj pomembnimi novostmi bi izpostavili vzpostavitev mreže Paketnih trgovin, razvoj in postavitev prvih Paketomatov, implementacijo storitev FlexDelivery service, Shop Delivery service, Contact service, SMS service, Preadvice service, možnost plačila ob dostavi preko POS terminala, itd… S temi storitvami smo pri dostavah do fizičnih strank pridobili vodilni položaj na Slovenskem trgu.

Spletnim trgovinam za končne potrošnike nudimo odlične rešitve 

cc1_0.jpgcc2.jpg

V sodobnem svetu prodaje se klasični način kupovanja - izberi, kupi, odnesi - vse bolj umika nakupom izberi, kupi, dostavi in prevzemi. Zato je izbira najboljšega in po meri kupcev prilagojenega načina dostave kupljenega blaga eden pomembnejših elementov za podjetja s spletno trgovino. In GLS Slovenia ima za zanesljivo, prilagodljivo, enostavno in hitro dostavo pripravljeni odlični rešitvi: dostava z mrežo GLS Paketomatov ali prevzem v eni od 400 GLS Paketnih trgovin. 

Obe rešitvi smo kot prvi uvedli na slovenski trg: GLS Paketne trgovine pred tremi leti, mreža pa se je v tem času povečala na več kot 400 prevzemnih točk, ter GLS Paketomati, ki so se kot inovativna rešitev že uveljavili v našem prostoru, njihova mreža pa se le še širi. 

Click & Collect z GLS - Lokacije GLS Paketnih trgovin -  Lokacije GLS Paketomatov

Dodatno lahko za boljši servis svojih kupcev uporabite še GLS dodatne storitve:

GLS Storitve za B2C pošiljatelje

In tudi kupcu lahko ponudite dodatno izbiro, kakšno dostavo želi: Možnosti dostave 

Oglejte si, kako vaši kupci izbirajo: FlexDeliveryService (video) 

Pošiljanje paketov s podjetjem GLS pomeni, da ti na svoj cilj prispejo hitro in varno - Zanestliva dostava

Kaj so Paketomati: GLS Paketomat

Kako kupec prevzame paket na GLS paketomatu:

 

Vaš kupec lahko za svoje nakupe plača po povzetju brez dodatnih stroškov. Plačilo odkupnine paketa je možno v gotovini ali s kreditnimi in plačilnimi karticami.

Odkupnino za prejeti paket lahko plačate tudi s plačilnimi karticami tako GLS kurirju, kot na GLS Paketomatu in v izbrani poslovalnici - GLS Paketni trgovini.

 

 

GLS po Evropi:

Beneluks – “regija vpliva”
Povečava: Anne Putz od blizu in osebno
Mostovi: ključne logistične povezave
Na poti za ustvarjalce filmov
GLS Poland: Izjemen e-trgovinski partner
Urbanian Run
Obnovitev certifikata kakovosti in okoljskega certifikata
GLS se pridružuje akciji
V Luksemburg prihaja fleksibilnost
Vlaganje v storitve in rast s strankami
Dovoljenje za dostavo