01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

GLS Slovenia tudi v TV seriji Ena žlahtna štorija

Ko kurir GLS Slovenia pozvoni v seriji Ena žlahtna štorija …

 

Z jesenijo se je ne televizijske ekrane vrnila slovenska romantično-humoristična serija Ena žlahtna štorija in na zadnji avgustovski torek se je v Ljubljani zgodila ekskluzivna predpremiera prvega dela druge sezone priljubljene nadaljevanke.

enazlahtnastorja_mail.jpg

In zakaj bi o tem pisali v podjetju GLS SLovenia? Razloga sta dva: če ste morda spregledali, vas lahko spomnimo, da je v lanski sezoni v seriji svojo vlogo odigralo tudi podjetje GLS Slovenia. In to dobesedno.

V enem od lanskih delov serije je namreč vključen tudi prizor, v katerem simpatični in nasmejan kurir GLS Slovenia dostavil paket sestram Eli,  Anici in Maji. Temnolaso Eli igra Ana Dolinar, ki je avgusta postala mamica male posvojene deklice iz Gane, najstarejšo od štirih sester v seriji, Anico, upodablja igralka Vesna Pernarčič, medtem ko je v prizoru mogoče videti še uporniško Majo, ki jo igra Medea Novak. Kratek prizor v seriji se je vpisal na koledar GLS podjetja kot prva televizijska izkušnja GLS Slovenia. Ki zagotovo ne bo zadnja.  

Drug razlog, povezan z Eno žlahtno štorijo, pa ima opraviti z lokacijo, kjer se je odvrtela avgustovska predpremiera. Zgodila se je namreč v ljubljanskem Kinu Gledališču Bežigrad, ki je hkrati tudi ena od 25 lokacij, kjer so nameščeni GLS Paketomati. Obiskovalci predpremiere so tako imeli možnost, da si pred ali po ogledu serije ogledajo GLS Paketomat, ki je nameščen tik ob priljubljenem središču, kjer družine in posamezniki preživljajo prosti čas ob filmih, predstavah, delavnicah, kavici in palačinkah.

enazlahtnastorja_mail2.jpg

Ena žlahtna štorija je slovenska romantično-humoristična serija na Planet TV, v kateri gledalci spremljajo prepletanje usod ljudi, ki so tudi močno zaznamovani s čustvi. Zgodba se dogaja na Goriškem, na posestvu, glavno vlogo pa ima oče Berto (igra ga igralec Janez Starina) ter njegove štiri hčere – že omenjene Anica, Eli in Maja ter najmlajša, manekenka Zala, ki jo igra Ajda Smrekar. Seveda pa v seriji ne manjkajo niti izbranci deklet.