01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

InSight 2015/02 - To je GLS Slovenia

To je GLS Slovenia: prilagodljivi med delom in zabavo

brez_naslova.jpg

Morda vreme ni bilo popolnoma na naši strani, ko smo se sodelavci GLS Slovenia prve septembrske sobote zbrali na že tradicionalnem pikniku. No, tudi vlažne vremenske razmere in pomanjkanje sonca nista omajala dobre volje več kot 100 zbranih sodelavcev GLS.

V poslovnem svetu je GLS znan po prilagodljivosti v storitvah dostave paketov. Zahvaljujoč vremenskim nevšečnostim pa smo sposobnost prilagajanja lahko preizkusili tudi na pikniku: namesto nogometa je bila vodilna disciplina kar namizni nogomet, namesto odbojke smo metali pikado in namesto vlečenja vrvi smo kotalili balinčke.

In preizkušnjo smo prestali: zabave ni manjkalo, razdelili pa smo tudi pokale in medalje za športne dejavnosti na pikniku. Ker tudi brez glasbe na pikniku ne gre, je medaljo prejel tudi "Naj žurer", ki je prvi prijel za mikrofon in ves večer nastopal v karaokah. Vdobri družbi, hrani in pijači smo razglasili najboljše med GLS kurirji in GLS depoji, oboji pa so bili deležni praktičnih nagrad in tudi pokalov.

piknik.jpg

In kako so se razdelile nagrade? 1. mesto za najbolje ocenjeni depo je pripadlo Depo Kranj, kranjskemu sledi Depo Novo mesto, na tretjem mestu pa je Depo Maribor. In depo, ki je izkazal največji napredek, pa je Depo Murska Sobota.