01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

InSight 2015/2 GLS ekipa teče in priteče

GLS ekipa teče in preteče

Nataša pa ni bila edina udeleženka na maratonu iz našega podjetja. Med skoraj 30.000 udeleženci maratona je GLS Slovenia sodeloval v kar treh panogah: v rekreativnem teku (10 kilometrov), v tekmovalnem rolanju (21 kilometrov) in z Natašo v polmaratonu (21 kilometrov). Ob tem je tekače in rolerje vzpodbujala ekipa navijačev GLS Slovenia.

gls_tece.jpg

Na 10 kilometrov so tekli Mateja Švarc, Elči Blagotinšek, Rok Izlakar, Matic Pirman in Gregor Tomažič. O tem, kaj jim je pomenila udeležba na maratonu, priča tudi dejstvo, da je denimo Mateja na start prišla kljub vročini. Dogodka namreč nikakor ni želela zamuditi. »Občutki med tekom so se iz kilometra v kilometer spreminjali: od tistega, da bi najraje predčasno končala, do tega , da bom pritekla v cilj, pa če je to zadnje, kar naredim,« izkušnjo opišee Mateja, ki se s tekom rekreativno ukvarja pet let, na Ljubljanskem maratonu pa je bila prvič. In je uspela. Tako kot so 10-kilometrsko traso pretekli tudi Elči, Rok, Matic in Gregor. »Ob zaključku sem bila zelo ponosna, da mi je ne glede na vse težave uspelo doseči zastavljen cilj. Naslednje leto pade 21-ka,« obljublja Mateja.

Med udeleženci tekmovalnega rolanja pa sta bila tudi Borut Zorič, direktor podjetja GLS Slovenia, in Andej Ileršič. Tekmovalno rolanje na polmaratonski razdalji 21 kilometrov je bilo letos kot novost prvič uvedeno na maratonu, kljub temu pa se je na startu že zbralo kar lepo število navdušencev na koleščkih.