01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

InSight 2015/2 - GLS Paketomati

GLS Paketomati - inovativna in sodobna rešitv

Inovacije predstavljajo danes pomembno strateško usmeritev podjetij, ki ponujajo storitve dostave paketov. GLS Slovenia je prvo podjetje, ki je na slovenski trg uvedlo inovativno rešitev - GLS Paketomat.

Naše osnovno poslanstvo – prilagajanje in približevanje storitev dostave paketov potrebam naših strank in sodobnemu življenjskemu slogu– smo v letošnjem letu nadgradili s širitvijo mreže GLS Paketomatov. Ki so na številnih in lahko dostopnih lokacijah strankam na voljo 24 ur dnevno in sedem dni v tednu. Pravijo, da je čas denar. Ker cenimo naše stranke in njihov čas, jim s sodobno in inovativno rešitvijo – GLS Paketomati – lajšamo prevzemanje, pošiljanje in hrambo paktov.

GLS paketomati se trenutno nahajajo na 34 lokacijah po vsej državi. Največ, slaba tretjina, se jih nahaja v Ljubljani in širši okolici, so pa GLS Paketomati nameščeni že v vseh večjih mestih po državi. Največkrat so postavljeni na dobro obiskanih lokacijah, kot so trgovski centri, bencinski servisi, lokalne trgovine ter v bližni gosto naseljenih in hkrati dostopnih lokacij. Mreža GLS Paketomatov pa se bo v prihodnje le še razširila.

paketomat1.jpg
Kaj je GLS Paketomat?

GLS Paketomat je avtomatizirana protivlomna omara velikosti 2 x 2 metra, ki ima predale v treh različnih velikostih za shranjevanje paketov. Paketomati imajo vgrajen zaslon na dotik in bančni terminal, ki omogoča plačilo storitve. Za varnost in nadzor je poskrbljeno na več stopnjah, na paketomatu pa so možne tri storitve: prevzem, pošiljanje in hramba paketov 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Prednosti GLS Paketomata

  • Hiter in enostaven dostop do paketov
  • Dostop 24/7 in številne možnosti izbire lokacije za dostavo paketa glede na dnevne obveznosti stranke
  • Storitev temelji na sodobnih komunikacijskih orodjih (obvestilo stranka prejme preko e-pošte in SMS-sporočila, paketomati so opremljeni z zasloni na dotik in bančnim terminalom). Omogočena je storitev spremljanja poti paketa
  • GLS Paketomati služijo tudi kot dodatne prevzemne točke paketov, v kolikor je vročanje paketa stranki neuspešno in se v bližini nahaja paketomat
  • Izbira GLS Paketomata je ena od možnosti dostave v spletni aplikaciji FlexDeliveryService, ki prejemnikom omogoča , da glede na trenutne obveznosti in lokacijo določijo njim najbolj ustrezen način dostave
  • Gre še za novost na slovenskem trgu, ki je prilagodljiva in cenovno ugodna.
  • Odlična izbira pri nakupih in prodaji preko spleta Z uporabo GLS Paketomata ni več strahu, da bi zamudili dostavo in ni več skrbi zaradi (pre)pozne ure za prevzem ali oddajo paketa. GLS Paketomati namreč predstavljajo korak naprej v nadgradnji storitev, ki so vse bolj prilagojene sodobnemu življenjskemu slogu.

 

GLS Paketomat v novi NLB poslovalnici

V ljubljanski stanovanjski soseski Koseze so v bančni poslovalnici NLB stranke ob pomoči ekipe GLS Slovenia in NLB prvič lahko preizkusile delovanje GLS Paketomata. Prenova bančne poslovalnic, ki je vrata znova odprla v novembru, je tako stanovalcem prinesla še dodatno novost – naš paketomat.

Sicer pa sodelovanje med GLS Slovenia in NLB poteka že dlje časa, saj so v GLS Paketomate vgrajeni POS-terminali NLB, ki omogočajo sodobno, varno in enostavno plačilo storitev na paketomatu 24 ur dnevno in sedem dni v tednu V GLS Paketomate so vgrajeni POS-terminali NLB, ki omogočajo sodobno, varno in enostavno plačilo storitev na paketomatu.

gls_paketomat.jpg