01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

Insight 2015/2 - TimeDefiniteService - korak naprej v prilagodljivost

TimeDefiniteService - korak naprej v prilagodljivosti

Prilagodljivost v storitvah dostave paketov strankam v podjetju GLS Slovenia visoko cenimo, zato smo storili še korak naprej. V primerih, kadar stranke želijo dostavo paketa do točno določene ure, ponujamo storitev TimeDefiniteService.


Morda želi vaš poslovni partner paket prevzeti na delovnem mestu do 9. ure, saj bo vsebino naročenega paketa potreboval na sestanku ob pol deseti uri. Morda želi stranka prevzeti paket med premorom na delu, v času, ki ga sicer namenja malici ali kosilu. In morda si stranka zaradi časovno prenatrpanega urnika enostavno ne more privoščiti, da bi na paket čakala
po določeni uri. To je le nekaj primerov, ki opisujejo okoliščine, v katerih je storitev TimeDefiniteService odlična rešitev.

Z uporabo storitve TimeDefiniteService namreč pakete dostavimo vašim strankam naslednji delovni dan do izbrane ure. Na voljo so tri možnosti:

  • dostavo do 9. ure
  • dostavo do 10. ure
  • dostavo do 12. ure

Dostava ob določeni uri je idealna rešitev za vse, ki želijo, da paketi še hitreje dosežejo svoj cilj. Storitev TimeDefiniteService zagotavlja časovno določeno dostavo za nujne pošiljke in večjo prilagodljivost na podlagi izbranih rokov dostave.