01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

InSight 2015/2 Zakaj GLS Slovenia

Zakaj GLS Slovenia

Prilagodljivost, povezovanje in zaupanje so besede, ki najbolje povzamejo vizijo in cilje poslovanja podjetja GLS Slovenia. Na koncu pa je pomembno le eno: Mi dostavimo! S strankami vsakodnevno gradimo zaupanje. Zaupanje v storitev, ki omogoča trženje blaga v mednarodnem okolju in odpiranje novih tržišč. Zaupanje v storitev, ki se na prvi pogled zdi enostavna - dostavljanje paketov: na pravi naslov, ob pravem času, varno in zanesljivo…

Za našo storitvijo stojimo številni ljudje, ki si dnevno prizadevamo za en in edini cilj: da zadovoljimo svoje stranke in njihove prejemnike. Ker zadovoljstvo strank vodi v zaupanje in zaupanje je skupni imenovalec našega poslovanja povsod po Evropi. Hkrati pa smo v poslovanju prilagodljivi, saj se zavedamo, da je vsaka posamezna država svojevrsten trg.

V GLS uresničujemo evropske distribucijske povezave med pošiljatelji in prejemniki. Strankam nudimo popolno storitev s prilagodljivo dostavo. Zagotavljamo pa tudi dodatne storitve, ki jih stranke lahko uporabljajo po svojih željah – tudi preko državnih meja. Poleg mednarodnega sortirnega centra v Ljubljani v domačem in čezmejnem prometu zagotavljamo gosto omrežje skladišč. In s tem je omogočen nemoten prevoz paketov znotraj GLS sistema. Čas je v sodobni logistiki ključni dejavnik. Pri GLS so prejemniki že vnaprej seznanjeni s točnim časom dostave paketa, s čimer imajo možnost, da izberejo najbolj ustrezen način dostave.

Prejemnikom omogočamo različne možnosti nadzora dostave: lahko prestavijo datum ali pa preusmerimo naslov dostave ali paket dostavimo v eno od GLS Paketnih trgovin ali v GLS Paketomat. Tovrstnih prevzemnih točk je po Sloveniji že več kot 400 in se nahajajo na frekventnih lokacijah in v gosto poseljenih naseljih. Mrežo GLS Paketnih trgovin in GLS Paketomatov nenehno širimo na vse več lokacij.

Informacijska tehnologija je v času vseobsežne spletne in mobilne komunikacije ključ do uspeha. In GLS sistem strankam zagotavlja priročne IT rešitve. Pri tem sledimo načelu odprtosti: ne glede na informacijski sistem, ki ga uporablja stranka, smo odprti. Ker vam želimo olajšati pošiljanje paketov z GLS.

V Sloveniji smo zavezani, da podpiramo posel svojih poslovnih partnerjev in strankam nudimo popolno storitev. Če se pojavijo kakršnakoli vprašanja, smo za stranke dosegljivi.

V vsakodnevnem poslovanju dokazujemo, da je za GLS Slovenia pomembno le eno: Mi dostavimo!