01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

Nove lokacije GLS Paketomatov

V GLS Slovenia držimo besedo: nove lokacije GLS Paketomatov 

Z velikimi koraki se približuje koledarska jesen, medtem ko se je vremenska jesen s padavinami in nižjimi temperaturami v naših krajih že dodobro udomačila.  V GLS Slovenia smo se ob tem spomnili na obljubo, ki smo jo Vam, poslovnim partnerjem, dali že v vročem poletju: da s septembrom širimo mrežo GLS Paketomatov po Sloveniji. In danes vam sporočamo, da dano besedo držimo.

Tokrat izpostavljamo tri nove lokacije v Sloveniji, kjer lahko stranke ali poslovni partnerji vašega podjetja uporabljajo storitve GLS Paketomatov. In sicer gre za lokacije v Brežicah, na Škofljici pri Ljubljani in na Jesenicah.

Preden predstavimo nove lokacije GLS Paketomatov, vas vabimo, če  bi želeli imeti GLS Paketomat pred vrati poslovnih prostorov podjetja [company], da nam to sporočite na e-naslovtanja.todorovic@gls-slovenia.com. Sporočite nam svojo točno lokacijo v kraju [cityname1] in preverili bomo dnevno število paketov za končne potrošnike v vaši okolici.

 

FOTO: FOTO ROŽMAN S PAKETOMATOM

V Brežicah lahko stranke napotite do GLS Paketomata, ki stoji ob stavbi Foto studia Rožman (Lamutova ulica 16, www.foto-rozman.si). Pred studijem je primerno veliko parkirišče, kar za stranke vašega podjetja pomeni, da lahko v miru parkirajo vozilo in opravijo prevzem paketa v GLS Paketomatu. Brez stresa in hitenja.

V kolikor pa jim je ljubo, se lahko po prevzemu paketa v foto studiu z 80-letno tradicijo fotografirajo, pred novim letom izberejo koledarje ali naročijo druge storitve, ki jih studio ponuja.  Ali si ogledajo njihovfotografski muzej, v katerem se nahajajo fotografije na steklu (steklene plošče), camera obscura, fotografski aparati, retuširne mize, prvi barvni negative in druge zanimivosti. Slednje zna zanimati predvsem vse tiste stranke, ki bodo v GLS Paketomatu prevzeli fotoaparate in s fotografijo povezano opremo.

In še ena prednost lokacije GLS Paketomata v Brežicah: Foto Rožman se nahaja v mirnem naselju stanovanjskih hiš, hkrati pa je v neposredni bližini  tudi blokovsko naselje z gosto poseljenostjo prebivalcev. In veliko potencialnimi strankami Vašega in našega podjetja.

Oglejte si bližnjo okolico GLSPaketomata v Brežicah s pomočjo Google zemljevida (Google Maps)

 

Tudi na Gorenjskem, na Jesenicah, smo poskrbeli, da se GLS Paketomat nahaja na pretočni lokaciji. Natančneje, na naslovi Cesta maršala Tita 93 in v neposredni bližini večjega blokovskega naselja.

 
FOTO: SBS Trgovina Škofljica

V smeri Dolenjske, na Škofljici, je GLS Paketomat pred trgovino z gradbenim materialom SBS na Gorenčevi ulici 11, ki jo najdete nasproti tamkajšnjega Gasilskega doma ( http://www.sbs-trgovina.si)

GLS Paketomati na številnih in dobro obiskanih lokacijah po Sloveniji omogočajo prevzem paketov 24/7 in vašim strankam zagotavljajo hiter, varen in enostaven prevzem pošiljk brez vpletenosti posrednika.  Z vključitvijo GLS Paketomatov v vaše storitve sledite sodobnim trendom v dostavi pošiljk in strankam ponujate na izbiro cenovno ugodno dodatno storitev, ki je na slovenskem trgu še novost.

GLS Slovenia s širjenjem mreže GLS Paketomatov še nadaljuje.

Več o storitvah in uporabi GLS Paketomatov:

Kaj je GLS Paketomat in kako deluje

Lokacije GLS Paketomatov

 in

video Prevzem paketa iz GLS Paketomata

 

Mi dostavimo!

 FB/glsposljipaket