01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

Prijavite se na e-novice GLS Slovenia

Hvala, da ste se odzvali našemu vabilu k prijavi na GLS e-novice.

Prosimo vas za vaš e-poštni naslov, da vas bomo lahko obveščali o novostih v Skupini GLS, novicah iz podjetja GLS Slovenia in promocijskih akcijah na Pošljipaket.si.

Izvedeli boste, kdo smo, kaj delamo, kaj se dogaja v paketni distribuciji po vsej Evropi, kako se razvija dostava spletnih nakupov, kakšni so trendi v spletnih trgovinah z najboljšo dostavo paketov, kaj počnemo v GLS Slovenia in še marsikaj zanimivega. Prejemali boste posebne promocijske kode za popuste pri pošiljanju paketov za občasne pošiljatelje na Pošljipaket.si.

Prijavite se na GLS novičke


Na ta naslov vam bomo poslali potrditev o prijavi na GLS novičke.

S klikom se strinjate s prijavo. Z vašimi podatki bomo upravljali v skladu z zakonodajo. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam. Od GLS novičk se lahko kadarkoli odjavite.


 

Kako deluje sistem za pošiljanje e-novic in kako upravljamo z vašimi osebnimi podatki:

S prijavo na e-novice, se vaš e-naslov samodejno vpiše v našo bazo prejemnikov e-novic v sistemu za pošiljanje sporočil. Svoje osebne podatke, ki jih hranimo znotraj varnega sistema lahko vidite in samostojno urejate na tej povezavi. Vaši osebni podatki so shranjeni na strežniku v EU skladno s predpisi. Vaše podatke uporabljamo zgolj za e-poštno obveščanje o novicah, na katere se sami prijavite. Vaši podatki se obdelujejo zgolj sistemsko, do nobenih podatkov ne dostopamo individualno. Od prejemanja novic se lahko odjavite kadarkoli s pomočjo povezave v prejetem sporočilu. Z odjavo se vsi vaši osebni podatki in zgodovina izbrišejo iz našega sistema za pošiljanje sporočil.

Spremljate pa nas lahko tudi na Facebook/GLSSlovenia in na LinkedIn