01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

Vsi GLS kurirji s POS terminalom

V Sloveniji se preko 47% vseh kupcev, ki opravijo nakup preko spletne trgovine, odločijo za plačilo po povzetju. V GLS Slovenija vsem strankam omogočamo plačilo po povzetju. Vsak prejemnik paketa ima na voljo dva plačilna načina s katerima bo poravnal odkupnino. Prvi način je z gotovino, drugi način je s plačilno ali kreditno kartico, saj ima vsak kurir pri sebi POS terminal, kar omogoča transparentnejši in strankam bolj prijazen način dostave.

gls_pos_terminal.jpg

Storitev GLS CashDelivery vsem prejemnikom nudi poslovanje s plačilom po povzetju. Pri tej storitvi kurir ob dostavi paketa, naslovniku zaračuna tudi vrednost odkupnine, ki jo pošiljatelj navede na prevoznici. Prejemnik lahko vrednost odkupnine poravna z gotovino.

V primeru, če naslovnik pri sebi nima gotovine, so vsi GLS kurirji opremljeni s POS terminali, tako da lahko prejemnik vrednost odkupnine poravna s plačilo ali kreditno kartico.

 Pošiljateljem predlagamo, da svoje stranke - prejemnike paketov, že predhodno obvestijo, da je plačilo možno po povzetju ne samo z gotovino, ampak tudi s plačilno ali kreditno kartico.

 

Oglejte si lep primer enga od naših pošiljateljev: Mehanizacija Miler

gls_pos_terminal_2.png

 

* Ob plačilu s plačilnimi karticami se obračuna provizija v vrednosti 1,43% od vrednosti odkupnine za transakcijo