01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

Z GLS Paketomati pošiljanje in prevzem paketov 24/7 na 14 izbranih OMV bencinskih servisih

gls_paketomat_na_omv_bencinskih_servisih.jpg

GLS Paketomati na voljo na 14 izbranih OMV bencinskih servisih

Prevzemanje ali pošiljanje paketov še nikoli ni bilo tako enostavno in prilagojeno sodobnemu človeku. Prevzem ali oddajo paketa je zdaj mogoče opraviti že med kratkim postankom med vožnjo, pri čemer bitka s časom - kdaj in katere dni je storitev sploh mogoča - ni več potrebna. In kako je to izvedljivo? Z inovativno rešitvijo GLS Paketomatov, ki jo slovenskemu trgu ponuja podjetje GLS Slovenia, eden od vodilnih ponudnikov dostavnih storitev v Sloveniji.

GLS Paketomati so namreč nameščeni tudi na 14 izbranih OMV bencinskih servisih po Sloveniji in omogočajo prevzem, oddajo ali hrambo paketa 24 ur dnevno in sedem dni v tednu. Z uporabo GLS Paketomata ne bo več strahu, da bi zamudili dostavo, ne bo več skrbi zaradi (pre)pozne ure za prevzem ali oddajo paketa. Hitro, enostavno, na poti v ali iz službe, med vožnjo na večerno rekreacijo, ob nedeljah in praznikih 24/7 so GLS Paketomati na voljo na 14 izbranih OMV bencinskih servisih.

Kaj je GLS Paketomat?

GLS Paketomat je avtomatizirana protivlomna omara velikosti 2 x 2 metra, ki ima predale v treh različnih velikostih za shranjevanje paketov. Paketomati imajo vgrajen zaslon na dotik in bančni terminal, ki omogoča plačilo storitve. Za varnost in nadzor je poskrbljeno na več stopnjah, na paketomatu pa so možne tri storitve: prevzem, pošiljanje in hramba paketov 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

gls_paketomat_na_omv_bencinskem_servisu.jpg

Na kratko: pošiljatelj lahko uporabi GLS Paketomat za oddajo paketov, v kolikor uporablja storitve podjetja GLS Slovenia. Po pripravi paketa in plačilu le-tega, lahko paket odda v izbrani paketomat, kjer ga bo prevzel GLS kurir in predal v nadaljnjo distribucijo.

Paketomati služijo tudi kot dodatne točke za prevzem paketov. Ko kurir odda paket v paketomat, prejemniki dobijo kodo za prevzem (preko e-pošte ali SMS sporočila). Ena od prednosti uporabe storitev z GLS Paketomati je še v tem, da je paket lahko dostavljen v paketomat tudi v primeru, ko kurir paket naslovniku ne more dostaviti, paketomat pa se nahaja v bližini. Preko paketomata je možno prejeti tudi pakete z odkupnino.

Paketomat je mogoče uporabiti tudi za anonimno hrambo paketov oziroma oddajo paketa v paketomat, kjer se ta shrani in ga lahko prejemnik v določenem časovnem roku prevzame.

O delovanju GLS Paketomata boste več izvedeli na spletni strani Posljipaket.si

prevzem_paketa_iz_gls_paketomata.jpg

Lokacije GLS Paketomatov na OMV bencinskih servisih

GLS Paketomati so med drugim nameščeni tudi na 14 lokacijah pod okriljem OMV bencinskih servisov, in sicer gre za naslednje servise: Celje Aero, Vir Domžale, Šentjur, Kranj, Slovenska Bistrica, Velenje Gorenje, Postojna Titova, Kamnik, Slovenske Konjice, Novo mesto, Litija, Murska Sobota, Maribor in Šentvid.

Da je bila odločitev o postavitvi GLS Paketomatov na OMV bencinske servise pravilna, priča tudi podatek, da je bilo od novembra lani, ko je bil postavljen prvi paketni avtomat, preko GLS Paketomatov na OMV bencinskih servisih oddanih in dostavljenih že več kot 3000 paketov.

S postavitvijo GLS Paketomatov se je sodelovanje med podjetjema GLS Slovenia in OMV Slovenija le še okrepilo. GLS Slovenia namreč omogoča storitev paketnega pošiljanja na 62 bencinskih servisih OMV, namestitev 14 GLS Paketomatov na OMV bencinskih servisih pa je korak naprej v nadgradnji storitev, ki so vse bolj ukrojene po meri sodobnega življenjskega stila.

Poleg izbranih 14 lokacij na OMV bencinskih servisih so GLS Paketomati nameščeni še ob večjih trgovskih centrih ter na nekaterih manjših in dobro obiskanih lokacijah po Sloveniji. (www.posljipaket.si/lokacije)

zadovoljna_prejemnica_paketa_pred_gls_paketomatom.jpg
O podjetju GLS Slovenia
Podjetje GLS Slovenia je del GLS skupine, ki se je od ustanovitve leta 1999 povzpela med največje paketne distributerje v Evropi. GLS s svojimi podjetji v različnih državah in partnerji zajema 37 evropskih držav in je povezan z vsemi glavnimi poslovnimi središči po svetu.
Nekaj številk: v letu 2013 /2014 je celotna GLS skupina imela 220,000 partnerjev, posredovala pri pošiljanju 404 milijonov paketov in zabeležila 1,96 milijarde evrov prihodkov.
GLS Slovenia je drugi največji ponudnik dostavnih storitev v Sloveniji. Poleg centralnega skladišča ima v Sloveniji še 10 internih skladišč, 122 dostavnih vozil in pet tovornjakov v mednarodnem prometu.