01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

Bili smo na sejmu Logistika 2017

 

Štiri dni druženja, pogovorov o prihodnosti logistike in logistiki prihodnosti, ter vožnje z GLS kombiji in tovornjaki na daljinsko upravljanje po poligonu se je zaključilo.

Pripravili smo zabavni program in veliko nagrad.

V pomanjšani obliki smo predstavili celotno pot paketa od pošiljatelja (v tem primeru spletne trgovine), preko centralnega skladišča, regionalnega skladišča, pa do prejemnikov doma, v podjetjih, ali v GLS Paketno trgovino, GLS Paketomat. Številni obiskovalci so se popeljali z mini dostavnimi vozili - GLS kombiji in GLS tovornjaki na daljinsko upravljanje in si tako prislužili tudi nagrade: GLS avto osvežilce in slastne GLS čokolade. 

Z dogajanjem na sejmu smo bili zadovoljni. Razdelili smo tudi okoli 2.200 praktičnih darilc. Sejem je v štirih dneh obiskalo 17.400 posameznikov, večinoma iz strokovne javnosti.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas obiskali. Za vse, ki ste sejem tokrat zamudili, pa smo pripravili nekaj utrinkov iz sejma:

Logistika 2017

Pripravili smo zabavni program in veliko nagrad.

Logistika 2017
Logistika 2017
Logistika 2017
Obiskovalce sejma je ob razstavnem prostoru GLS Slovenia pričakal mini poligon za vožnjo mini GLS kombijev.
Logistika 2017
Naši Doris in Saša sta se po vozili s skiroji po celotnem sejmišči in kazali pot do GLS razstavnega prostora.
Logistika 2017
Na razstavnem prostoru smo imeli tudi miren kotiček za sestanke in pogovore.

Na Celjskem sejmu pravijo:

V štirih sejemskih dneh so se na sejmišču sicer zgodili različni dogodki za strokovno javnost, poznavalce in ljubitelje. Na sejmišču je med drugim bilo mogoče slišati, da je logistika ena od dejavnosti prihodnosti v Evropi. Slavnostni otvoritelj sejemskega četverčka Jure Leben, državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo, je med drugim dejal, da je promet ključen za nadaljnji razvoj in modernizacijo Slovenije. Leben je podobno kot njegov sodelavec na ministrstvu, sekretar mag. Matjaž Vrčko, ki je prvi sejemski dan sodeloval na strokovnem posvetu o logistiki prihodnosti, izpostavil geostrateški položaj Slovenije.»Logistika je zagotovo gospodarsko področje prihodnosti in Slovenija mora postati bolj pomemben igralec na tem področju,« je med drugim poudaril mag. Matjaž Vrčko. vir: http://www.ce-sejem.si/sejmi/2017/amg/12-sejem-moto-boom/novice?id=5181/stirje-avto-moto-logisticni-sejmi-uspesno-izpeljani

Ste se kdaj spraševali, kakšno pot opravi paket od trenutka, ko ga naročite na spletu, do takrat, ko pozvoni pri vratih in vam ga dostavijo? Popotovanje tega paketa lahko v pomanjšani verziji spoznate na razstavnem prostoru podjetja GLS Slovenija na sejmu Logistika. http://www.ce-sejem.si/sejmi/2017/amg/12-sejem-moto-boom/novice?id=5169/na-sejmiscu-lahko-spoznate-pot-narocenega-paketa-do-vasih-vrat