01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

GLS predstavlja mednarodni paket s povratnico

 

SPOROČILO ZA JAVNOST

GLS predstavlja mednarodni paket s povratnico

 

  • Čezmejno je povezanih sedem držav

  • ShopReturnService poenostavlja vračilo izdelkov pri spletnem nakupovanju

  • Povratni paket se le odda v GLS Paketni trgovini
     

Amsterdam, 20 Junij 2017. Paketni distributer GLS sedaj ponuja storitev povratnega paketa ShopReturnService tudi mednarodno. Zato lahko spletni kupci predmete, naročene v spletni trgovini v tujini, hitro in enostavno pošljete nazaj.

ShopReturnService iz GLS povezuje Avstrijo, Belgijo, Dansko, Nemčijo, Irsko, Luksembourg and Poljsko. Spletni kupci enostavno oddajo mednarodni povratni paket v GLS PaketniTrgovini – brez dodatnih stroškov. GLS poskrbi, da se paket vrne k prodajalcu.

»Z rastjo v čezmejnem spletnem nakupovanju se povečuje tudi povpraševanje po mednarodnih storitvah,« pojasnjuje Rico Back, izvršni direktor Skupine GLS. “Z našo mednarodno storitevijo ShopReturnService pomagamo pošiljateljem povečati zadovoljstvo in zvestobo njihovih mednarodnih strank in podpiramo njihovo nadaljnjo rast.”

Koristno tudi za spletne trgovine  

Trgovci, ki želijo ponuditi svojim kupcem vračilo naročenih izdelkov brez stroškov, povratnico (povratno nalepko) priložijo v paket ali pa jo kupcu pošljejo po e-pošti v PDF obliki ali kot povezavo za prenos.

Na nacionalni ravni je storitev ShopReturnService na voljo v vseh 14 državah. Povezovanje sedmih držav v enotno sklenjeno območje je za GLS šele začetek na poti k vzpostavljanju storitve ShopReturnService kot vseevropske storitve. V naslednjem koraku pričakujemo vključitev tudi Slovenije v mrežo koristne čezmejne nakupovalne storitve.

gls-parcelshop-low-res.jpg

Preberite več o tem zakaj omogočiti kupcem brezplačno vračilo blaga v prispevku: Spletni trgovci, omogočite kupcem brezplačno vračilo izdelka

Več o storitvi ShopReturnService - Pošlji paket nazaj

Poiščite Lokacije GLS Paketnih trgovin

Opisi GLS dodatnih storitev:

Dostavne rešitve / Storitve pošiljanja / ShopReturnService

 

Skupina GLS

GLS, General Logistics Systems B.V. (s sedežem v Amsterdamu), opravlja zanesljive in kakovostne storitve dostave paketov za več kot 220.000 strank po Evropi, ki jih dopolnjuje z logističnimi rešitvami in storitvami ekspresne dostave. »Vodilna kakovost v evropski dostavni logistiki« je vodilo GLS, trajnostnost pa ena od temeljnih vrednot. S hčerinskimi družbami in partnerji je Skupina zgradila omrežje, ki trenutno obsega 41 evropskih držav in sedem ameriških zveznih držav ter je globalno povezana preko pogodbenih dogovorov. GLS razpolaga z 41 sortirnimi centri in več kot 700 skladišči. Z izgrajenim cestnim omrežjem je GLS eden izmed vodilnih ponudnikov storitev dostave v Evropi. Približno 14.000 ljudi in 20.000 vozil dnevno poskrbi, da so dostave opravljene. V poslovnem letu 2015/16 je GLS dostavil 431 milijonov paketov in ustvaril promet v višini 2,2 milijarde evrov.

 

Več informacij: tanja.todorovic@gls-slovenia.com