01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

GLS prejemnike po SMS-sporočilu obvesti o dostavi paketa.

 

gls_sms_service.jpg

Pošiljatelji lahko v programu za odpremo GLS Connect / GLS Connect Online za prejemnike svojih paketov ustvarijo SMS-sporočilo (do 130 znakov). Na dan dostave paketa je SMS-sporočilo poslano prejemniku in ga obvesti o dostavi naslednji delovni dan.

V sporočilo je mogoče vključiti identifikacijsko številko paketa in znesek, ki ga bo prejemnik moral plačati ob prevzemu. Na koncu sporočila se samodejno doda dežurna številka GLS.

Določite besedilo v sporočilih in svojim strankam pokažite svojo storitveno usmerjenost.

  • Vse pomembne informacije v enem SMS-sporočilu
  • Informacije za pošiljatelja o odpremi in dostavi
  • Informacije za prejemnika o pričakovanem datumu dostave
  • Besedilo lahko določi pošiljatelj
  • Storitev je mogoče naročiti s pomočjo programa za odpremo GLS Connect / GLS Connect Online

Z vklopom stiritve GLS SMSService, vaše prejemnike obvestite o dostavi in višini odkupnine, zato je prejemnik ob dostavi na naslovu in ima pri sebi pripravljeno vse potrebno za uspešen prevzem paketa. Sami določite kaj naj bo vsebina sporočila s tem storitev prilagodite svojim potrebam. GLS SMSService je še ena izmed naših dodatnih storitev, ki vam olajšajo poslovanje. Vklop storitve je čisto enostaven. V aplikaciji GLS Connect / GLS Connect Online označite storitev SMSService. Aplikacija storitev zazna in vam takoj ponudi polje za vnos željenega teksta, ki ga bo prejel vaš prejemnik. Predhodno vam je v pomoč že napisano besedilo, ki pa ga lahko popravite ali spremenite po svoje. Zadevo nato samo še potrdite in GLS Slovenia bo vaše sporočilo na dan dostave posredovala prejemniku.

smsservice_0.png