01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

Klic pred dostavo

 

Dostavljavec bo prejemnika poklical in ga obvestil o času dostave – to prejemniku olajša načrtovanje dostave in mu da možnost, da se po potrebi dogovori za alternativen datum dostave.

​V primeru, da vas ob klicu GLS kurirja ni na navedenem naslovu, se lahko dogovorite, da vam paket dostavi na drugi naslov. Imate pa tudi možnost, da se odločite, da vam paket pusti v paketni trgovini ali v paketomatu. GLS kurir vam s klicem tudi sporoči, kdaj okvirno vam bo paket dostavil, tako da vam ga ni potrebno ure in ure čakati na naslovu. Klic pred dostavo omogoča prejemniku večjo fleksibilnost, saj točno ve kdaj in kam mu bo paket pripeljan. V kolikor je potrebno ob prevzemu paketa poravnati vrednost odkupnine vas GLS kurir ob klicu s tem tudi seznani, tako da lahko v času predno se pripelje do vas, pripravite ustrezna plačilna sredstva, naj si bo to gotovina, plačilna kartica ali kreditna kartica.

Storitev je mogoče kombinirati s storitvijo GLS CashService. GLS bo v tem primeru prejemnika obvestil o količini denarja, ki ga mora imeti pripravljenega ob dostavi

S klicem pred dostavo smo se želeli predvsem približati tempu življenja naših strank in na račun naše fleksibilnosti omogočit čim hitrejšo vročitev paketa. V kolikor imate telefonsko številko od prejemnika paketa le-to izkoristite, saj mu boste s klicem pred dostavo omogočili, da se bo z GLS kurirjem dogovoril kdaj in kam mu bo paket dostavi. In če ga ne bo na določenem naslovu, lahko spremeni naslov dostave ali pa se z z GLS kurirjem dogovori, da mu paket pusti v paketni trgovini ali v paketomatu.

gls_klic_pred_dostavo_1.jpg

Uporaba storitve klic pred dostavo je zelo preprosta. Vse kar morate storiti je, da pridobite telefonski kontakt od prejemnika paketa. Storitev aktivirate tako, da v aplikaciji GLS ConnectOnline v zavihku "Natisni etiketo" na desni strani izberete storitev GLS ContactService in v polje telefon le tega tudi vpišete. S tem si zagotovite, da bo GLS kurir vašega prejemnika pred dostavo poklical in se dogovorili o načinu prevzemu paketa.

contact_service.jpg

Informacije za prejemnike pred dostavo paketa

  • Storitev je mogoče kombinirati s storitvijo GLS CashService, prejemniki dobijo informacije o višini stroškov dostave
  • Preprosta rezervacija in naročilo prek programov za odpremo.
  • Idealna storitev za dostavo do gospodinjstev
  • Uspešna dostava ob prvem poskusu in večje zadovoljstvo kupcev