01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

Storitev Pick&Ship - Prevzemi paket in ga dostavi

 

pick_shipservice-gls.png

hu_032_hq_10840_0.jpg

GLS prevzema pakete na katerem koli naslovu, ki ga vi določite, in jih dostavi neposredno želenemu prejemniku.

S storitvijo Pick&Ship se lahko izognete nepotrebnim obvozom blaga. Paket gre na primer neposredno od vašega dobavitelja do vaše končne stranke ali obratno. Optimizirajte svojo logistiko naročil in distribucije. Mi poskrbimo za pot vašega blaga, ne da bi ga vi na tej poti sploh videli, kaj šele skladiščili.

Ni treba, da sta naslov za prevzem in dostavo v Sloveniji. Izbirati je mogoče kateri koli naslov znotraj mreže GLS v Evropi.

V praksi se je pokazala uporabnost naročila Pick&Ship pri garancijskih in servisnih vračilih od potrošnikov iz celotne Evrope nazaj k slovenskemu proizvajalcu.

Prednosti:

  • Minimalni stroški prevoza in skladiščenja
  • Krajši roki dostave
  • Optimizirana logistika naročil in distribucije
  • Popolen nadzor nad stroški
  • Samodejno poročanje, ki je mogoče na zahtevo
  • Preprosta uporaba: naročilo prevzema izvedete s pomočjo programa za odpremo GLS Online ( glej navodila spodaj )

Po prijavi v program GLS Online izberete zavihek ''Natisni etiketo'', na desni strani se vam nato prikažejo vse dodatne storitve, ki jih ponujamo. Vi izberete storitev Pick&Ship. V polja vpišete podatke o pošiljatelju (kje naj se paket pobere) in podatke o prejemniku (kam naj se paket dostavi) pomembno je tudi, da vpišete koliko paketov je potrebno prevzeti. Nato kliknete na ikono ''Pošlji naročilo'' in paket bo naslednji delovni dan prevzet. Po prejetem naročilu, prejmete na elektronski naslov( ki ga imamo v našem sistemu) podatek o tem kdaj bo paket prevzet in sledilno številko pakate.

pickship_gls_online.png