01 500 11 90
Prijava
01 500 11 90

Več kot 550 GLS Paketnih trgovin po Sloveniji

 

Na vsakih 3000 prebivalcev je v Sloveniji ena Paketna trgovina. GLS Slovenija je namreč v enem zamahu razširil ponudbo storitev za potrošnike. Maja letos so začeli sodelovanje s Petrolom, vodilnim podjetjem v državi, ki se ukvarja s trgovanjem z naftnimi derivati, plinom in ostalimi energenti. Posledično so na Petrolovih bencinskih servisih v kratkem obdobju odprli okoli 300 GLS Paketnih trgovin. Bencinski servisi so izjemno dobro obiskani in beležijo v povprečju okoli 1000 obiskov dnevno.

GLS Slovenia fizičnim pošiljateljem in prejemnikom paketov po najboljših močeh zagotavlja zelo kakovostne storitve in tudi v Paketnih trgovinah podjetje izvaja redne presoje kakovosti.

.gls_insight_700_paketnih_trgovin.png

Junija letos je GLS Slovenija uvedel še storitev obveščanja prejemnikov preko sporočila SMS ali elektronske pošte v trenutku, ko paket prispe v GLS Paketno trgovino. Ob tem stranka prejme še natančna navodila, kako do trgovine. To pa še ni vse: strankam je na voljo tudi 50 GLS Paketomatov, njihovo število pa se bo že v začetku leta 2017 povečalo še za novih 30.